Escuchar

Obesitat i pobresa: Impacte de la immigració en la salut de les dones llatines a Estats Units

Contenido en el idioma por defecto

Anahí Viladrich - Immigration and Healt Intiative. Hunter College of the City University of New York.

La professora convidada Anahí Viladrich, nascuda a Argentina és sociòloga i antropòloga mèdica. Va rebre un doctorat amb honors l'any 2003, un màster en Ciències Socimèdiques (Antropologia Mèdica) de la Universitat de Columbia en 2000, i un mestratge amb honors a la Universitat New School en 1999.

Abans d'incorporar-se a la Universitat de Queens, va ser professora adjunta titular en Hunter College, on va dirigir la Iniciativa d'Immigració i Salut, un programa destinat a recolzar la recerca i l'educació sobre la salut de les persones migrants en els EUA i a l'estranger.

Actualment és Professora Associada en el Departament de Sociologia i Antropologia de la Universitat de Queens, i al Programa de Doctorat en Salut Pública de la Universitat de la Ciutat de Nova York.

Des dels grups de recerca "Crítica en Salut" i "Desigualtats, gènere i polítiques públiques", de la Universitat de les Illes Balears hem organitzat aquesta proposta des de l'interès conjunt sobre l'impacte que tenen sobre la salut els processos migratoris.

En aquesta oportunitat, la Dra. Viladrich tractarà el tema específic de les dones llatines a Estats Units i la obesitat des d'una anàlisi de les estructures de la desigualtat social i la pobresa.

La cita serà, Dimarts 15 d'Abril, a les 18:30h, en el Saló d'Actes de l'Edifici Sa Riera (UIB), C/ Miquel del Sants Oliver, 2. Palma.

- Cartell -

- Facebook -